perjantai 7. kesäkuuta 2013

MARKKINAHUMUA

Saatiinpa Pyhäjoellekin markkinahumua pitkästä aikaa. Markkinarinki tuli taas pölypusseineen, metrilakritseineen, vaatteineen, kenkineen, limppuineen, vihkoineen. Ilma oli aurinkoinen ja väkeä, jos ei nyt aivan vilisemällä, niin kivasti kuitenkin.

Mukavaa, että meille sattuvat nuo paremmat markkinailmat. Toisin on Raahessa, jolloin Rantakadun markkinoiden aikaan aina tuiskaa ja tuulee ja on kylmä, ytimiä myöten. Mistä lie sekin peräisin, että ne markkinat pitää kaikkein pahimpina ilmoina järjestää? Vai onko niin päin, että markkinoiden aikaan tulee aina paha ilma?  Voisi sitäkin vähän miettiä vaikka toiseen ajankohtaan.

Mutta meillä siis markkinoitiin keskiviikkona auringonpaisteessa ja lämmössä =)

Mukavia tuollaiset pienet tapahtumat. Piristävät kummasti elämää =)
Huomenna onkin sitten päällekkäisiä tapahtumia, kun Parhalahtiset viettävät omaa päiväänsä ihan samaan aikaan, kun meillä on Puhtolassa kansainvälinen Knit in Public -tapahtuma. Harmi, mutta niile ei voi mitään.

Leivoin tänään omenapiirakoita, joita on tarjolla vaniljakastikkeen kera. Suolapalana ruiskippoja täytettynä tonnikalamössöllä. Plus kahvia ja teetä, kylmänä tai kuumana. Mikä nyt sattuu ketäkin miellyttämään. Tuskin sinne ketään tulee, mutta onpahan tarjottu tilaisuus.

Vähiin alkavat käymään nämä pyhäjokisten ilonhetket.  Meillä sentään jatkuu viikon päästä. Silloin juhlitaan veljenpojan häitä Merimajalla. Huh hah hei - vai miten sen sanoisi =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti