maanantai 17. kesäkuuta 2013

JUUTALAISTEN SYYTÄ KAIKKI?

Facebookissa on eräällä sivulla tämä kuva:

TIESITKÖ
Vain kuukausia ennen 11.9. iskua WTC yksityistettiin ja myytiin Larry Silversteinille.
Silverstein otti vakuutuksen, joka 'sattumalta' kattoi myös terrorismin.  11.9. iskun jälkeen Silverstein haastoi vakuutusyhtiön oikeuteen vaatien saada maksun tulplana, koska iskuja oli kaksi. Silverstein voitti ja sai 4,55 miljardia dollaria.

Tähän oli pari kommenttia:
- "Ei liene yllätys että kaltaisistaan ei pidetty myöskään 80 vuotta sitten."
- "Eikä kyllä sitä ennenkään. Ruotsissa oli esim. selkeät lait vuosisatoja, mitä juutalaiset saa tehdä ammatikseen. Jotkut tahot väittää, että juutalaisvainot toisen maailmasodan aikana oli myös tämän tietyn juutalaisryhmittymän tekosia. Ja miksikö he uhraisivat omiaan? No vaikkapa sen takia, että sen jälkeen saakin sitten tehdä mitä tahansa, täysin ilman arvostelua ja jos joku kehtaa arvostella, on hän natsi ja anti-semitisti ja kaikkien länsimaiden mustalla listalla."

Tästä herää mieleeni muutamiakin kysymyksiä.

Ihan tuota kuvaa kommentoidakseni: Mikä siinä on väärin? Onko siinä muuta syytettävää kuin se, että tuon hetkinen omistaja sattui olemaan rodultaan juutalainen, amerikan kansalainen kylläkin. Torneja oli kaksi, molempiin tuli isku. Toinen olisi voinut jäädä tuhoutumattakin, jos olisi vain yksi kone iskun tehnyt. Tornit oli 'sattumalta' vakuutettu myös terrori-iskujen varalta. Vihjataanko noilla lainausmerkeillä siihen, että omistaja olisi jotenkin näiden iskujen takana? Iskuja amerikkalaisia vastaan oli tehty paljon, tämä vain sattui olemaan erityisen suuri. Entä olisiko hänen pitänyt jättää vakuutusrahat nostamatta, koska iskussa kuoli paljon ihmisiä? Olisiko joku punaniskainen amerikkailen niin tehnyt?  Olisitko sinä?

Tekikö tästä ihan järkevästä tilanteesta väärän vain se, että päähenkilö on juutalainen?

Pitäisikö nytkin olla laki, joka kertoo, mitä juutalaiset saavat ja eivät saa omistaa / tehdä? Pitäisikö kaikki juutalaiset jälleen koota leirille aitojen sisälle ja tappaa?  Sitten voitaisiin taas väittää, että vapaaehtoisesti ne sinne menivät ja itse itsensä tappoivat.

Entä saavatko juutalaiset tehdä mitä haluavat? Päin vastoin! Jopa lain mukaisten vakuutuskorvausten nostaminen näyttää täyttävän rikoksen kriteerit =O

Miksi yhden tai muutaman samaa kansallisuutta olevan ihmisen mukaan määritellään ihmisryhmä tai koko kansakunta?  Tällä perusteella voitaisiin väittää, että kaikki facebookissa olevat ovat natseja ja antisemitisteja.  Niinkö se menee?  Ei olisi suomalaisillakaan nokan koputtamista. Mitä me muka olemme?

6 kommenttia:

  1. Juutalaiset ovat syyllisiä lähes kaikkeen pahaan, mitä maapallolla on tapahtunut. Ja nyt puhutaan sionistisesta juutalaisvallasta. Meidän nykyinen pankkijärjestelmä on sionistien etuja mukaileva. Niin kauan, ku tämä pankkijärjestelmä on toiminnassa, uppoamme kokoajan syvemmälle paskaan. Mutta juutalaiset tuntuvat olevan jotenkin pyhiä lehmiä. Heistä ei saa puhua mitään, varsinkaan kriittiseen sävyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani, että sinulla on asiasta noin kapeakatseinen ja virheellinen käsitys. Jos Amerikassa joku pankkiiri on juutalainen, niin tuskin koko maailman pankkisysteemi on heidän syytään. Entäs ne kaikki suomalaiset, jotka kiikuttavat rikkautensa turvaan Cayman-saarille ja ties minne? Kaikki ne yritykset / yrittäjät / ei-juutalaiset, jotka petkuttavat sinulta viimeiset eurot - entä he? Entä ne poliitikot, jotka tekevät vääriä päätösiä - entä he?
      Juutalaiset toki eivät ole pyhiä lehmiä, niitä on vain Intiassa. Juutalaiset ovat kansa, joka on kärsinyt paljon, todella paljon. Se on ajettu pois maastaan eikä se paluuta hyväksytä, tuolle vaivaiselle autiomaan pläntille. Minä en olisi heille kateellinen.
      On todella noloa mennä syyttelemään yhtä piskuista kansakuntaa kaikista maailman pahoista teoista. On sitten kyse juutalaisista tai kenestä vaan, yksilö vastaa aina omista teoistaan. Toivon, että sinä omilla sanoillasi ja teoillasi parannat tätä maailmaa, tai edes omaa elinympäristöäsi, etkä käytä energiaasi vihaan ja oikeudettomaan syyttelyyn.

      Poista
  2. Samaa mieltä 2. kommentoijan kanssa. Jokaisessa kansassa on joitain väärintekijöitä niinkuin kaikissa kansoissa.(Oikeasti luulen että sionistinen pankkivalta on myytti ja urbaanilegenda vaikka vallankahvassa joitain juutalaisia olisikin, luultavasti ovat rahan perässä eivätkä siionistisen aatteen.)
    Israel on kuitenkin Lähi-idän ainoa demokraattinen valtio, korkea tieto-taitotaso, toimivat puolustusvoimat ja juutalaisille kasalle on myönnetty esim. Nobel-palkintoja enemmän kuin muille kansanryhmille eli miksi moittia?

    VastaaPoista
  3. Eikö ole hullu ajatus siionistisesta maailmanvallasta kun juutalaisuuteen ei kuulu ollenkaan sellainen ajatusmaailma? On tietysti Amerikassa rikkaita juutalaisia jotka osallistuvat sikäläiseen politiikkaan vaikuttaakseen Israelin hyväksi, mutta mistään pakosta ei ole kyse.
    Islaminuskossa taas on se tarkoitus että kaikki on alistettava Allahille kuuliaisiksi keinoja kaihtamatta. Näin voidaan
    vääristää asiat päinvastaiseksi, ja kenenkähän toimesta?

    VastaaPoista
  4. Why should he pay the families when it wasn't his fault? I mean do you expect to break into a store, rob it and then expect the store owner to pay anyone with his insurance money to who was in the store for dealing with an unforeseeable incident?

    And why do you think any amount of money could relieve any pain of losing a loved one? I'm sure it would've helped with the funerals but it wouldn't make anyone feel better to lose family and then to be paid off like they were material objects.

    Tabitha Sohma

    VastaaPoista
  5. Hating on this guy just cos he had some sense to insure a building? Having a business sense doesn't make him a terrorist, or in league with them. Likewise, it would have been nice if some money was given out to the victims, but he is not OBLIGATED to (and honestly, you wouldn't know if he actually DID, would you?)

    VastaaPoista