tiistai 16. huhtikuuta 2013

HYVÄSTI

Uusi kauppias lymyilee Eväskontissa. Tai tiedä hänen lymyilystään, kun en ole nähnyt. Mutta mitään tervetulotilaisuutta ei ainakaan ole ollut.  Ei myöskään Teemun ja Mervin läksiäisiä. Ei kakun kakkua missään, saati nauravia naamoja.

Toista oli silloin, kun Jouni vielä piti kauppaa. Kielonkukka oli kauppa, jossa mielellään asioi. Oli tiski, josta sai ostaa tuoretta kalaa, lihaa, leikkeleitä. Oli vastapaistettua pullaa ja leipää. Oli Tarjan tekemää ruokaa. Oli monenlaista tapahtumaa, kuten Villit viikot. Jouni ja Elina rakastivat työtään, ja se näkyi. Me rakastimme heitä ja heidän kauppaansa.

Samalla tavoin toimi Eija S-markettinsa kanssa. Maijan-päivän markkinat olivat osa sitä. Joulukin näkyi aina jo kaupan ulkopuolelta alkaen, toisin kuin nyt Salen aikana.

Nyt Eija vaikuttaa Raahessa ja Jouni muissa puuhissa. Heitä on todella ikävä!

Toivonpa, että uusi Eväskontin kauppias olisi yhtä tarmokas kuin Jouni. Aika näyttää. Tulokahvit jäivät saamatta, mutta toivon, että kauppa uudistuu. Nyt se on taannehtinut pikkupuodiksi, joka saattaa kohta kokonaan hävitä - tuo meno jos jatkuu =(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti