maanantai 9. syyskuuta 2013

YPPÄRIN MARKKINAT

Yppärissä järjestettiin viime lauantaina markkinat. Kuulemma.

Ilmoitusta en markkinoista nähnyt. En lehdessä, enkä kauppojen seinillä. Oli kuulemma lehden järjestöpalstalla ollut. Jaa, että olisi pitänyt lukea järjestöjen tiedot. Miksi ihmeessä? EN KUULU MIHINKÄÄN JÄRJESTÖÖN ENKÄ SIIS SEURAA JÄRJESTÖPALSTAA!

Työkavereilla sama juttu. Eivät tienneet markkinoista mitään.

Markkinoilla oli kuulemma porukkaa, mutta enempikin olisi mahtunut. No, olisi kannattanut panostaa edes yhteen mainokseen, niin olisi sitä väkeä enemmänkin tullut.

Keskikylä hoitaa hyvin tämänkin puolen. Aina on lehdessä ilmoitus ja useinmiten juttukin, jotta kaikki varmasti tietävät markkinoiden ajankohdan. Siellä ollaankin usein käyty.

Olen joskus sattunut Yppärinkin markkinoille, itse asiassa kahdesti. Taisi olla silloin sellainen sihteerikkö, että tiesi ilmoittelun tarpeelliseksi. Toivottavasti tulevaisuudessa tästä jotain opitaan. Myh.

Eipä näistä markkinoista nyt sen enempää kirjoittamista ole. Eikä yhtään kuvaa =(

3 kommenttia:

  1. Mää oon kyllä nähnyt mainoksia aina Raahen kauppojen seinällä asti. Minut on ilmoitukset tavoittaneet. Harmi vain kun meillä oli vauvauinti Raahessa, niin emme päässeet markkinoille. Mutta Vesipekan ovella selvisi, että uinti olikin peruttu. Vesipekka saa minulta miinuspisteita ilmoittelusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en kyllä ole huomannut, eikä ollut Jaakkokaan. Raahen kauppojen seiniä emme katsokaan.
      Kuulumiset on kanava löytää jokaiseen kotiin, joten miksi sitä ei käytetä? Yppärin markkinat todellakin saa meiltä miinuspisteitä ilmoittelusta =(

      Poista
  2. maria mummo vaarinsa kanssa sen tiesi ja poikettiin ohikulkumatkalla paikalle. Kovasti oli menoa ja meininkiä, kuvat jäi ottamatta. Kyllä mainostaminen auttaa jos viitsii siihen panostaa.

    VastaaPoista