keskiviikko 5. marraskuuta 2014

ONKO KUUSSA ELÄMÄÄ?

No, eipä tietenkään. Ei sitten minkäänlaista. Siellä se kuu olla möllöttää niin kuin on tehnyt aina, aikojen alusta asti.

Onko kukaan käynyt kuussa?

Enpä usko. Jos kuussa olisi 1960-luvulla onnistuttu käymään, niin kuin amerikkalaiset väittävät, miksei siellä sitten kukaan ole käynyt sen jälkeen? Ei kukaan, ei yhtään ainoaa kertaa viidenkymmenen (50) vuoden aikana!

Kerran näin dokumentin, jossa esiteltiin, miten kuuhuijaus on suoritettu. Amerikkalaisethan ovat siinä taitavia. Dokumentissa näytettiin alueet ja kaikki, miten huijaus oli saatu aikaan. Tämän uskon ennemmin kuin tuollaisen kerran maailmanhistoriassa -mukatapahtuneen.

Astronautit saa puhumaan mitä vaan, kun annetaan tarpeeksi rahaa tai "aivopestään". Avaruudesta saa otettua kuvia vaikka miten paljon. Mutta missä ovat todisteet kuusta? Jos laitat museon hyllylle kivenpaloja, kuka ne todistaa oikeiksi? Esimerkiksi tulivuori sylkee uumenistaan saman näköisiä "kuukiviä", olen itse nähnyt. Ja taivaalta tippuvat meteoriitit.

Nykytekniikalla kuumatkan todellisuus voitaisiin helposti todeta. Siksi niitä ei varmaan ole tehtykään. Toisaalta sellainen olisi vielä helpompi myös lavastaa. Ympäri mennään, yhteen tullaan =)

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti