perjantai 8. marraskuuta 2013

NENÄPÄIVÄÄ!


Tänään vietetään valtakunnallista nenäpäivää. Punanenäisiä ihmisiä näkyy normaalia enemmän liikkeellä.

Meillä Pyhäjoella kukaan ei myynyt neniä. Ei punaisia, eikä muunkaan värisiä. Joten piti itse keksiä jotain. Ensin leikkasin sellaisen avattavan version vaahtomuovista ja yritin maalata sen punaiseksi. Ei oikein onnistunut, kun ei ollut kunnon maalia. Aamulla sitten keksin, että voisin tehdä punaisen tupsun. Ei kun tuumasta toimeen. Samalla tein niitä kaksi, jotta Tarjakin saisi omansa.

Olimme Tarjan kanssa jo aiemmin päättäneet, että pukeudumme asiaankuuluvasti, eli iloisia ilmeitä tuottaviksi. Hänellä oli silkkiliivi siihen sopivine huiveineen, tupsunenä ja afrokampaus. Minulla suomineidon letit ja värikäs huivi, ja tupsunenä tietenkin.

Oli vähän harottavaa katsella koko päivä tupsun takaa. Pelkäsin, että sen poiston jälkeen silmäni katsoisivat kieroon. Eivät onneksi niin tehneet =D

Koululla oli ihan mukava tunnelma, kun muutamat opettajatkin kulkivat ylimääräiset hiukset päässään, yhdellä oikeanlainen nenäkin.  On kivaa, kun ihmiset eivät tunne itseään liian tärkeiksi osallistuakseen pieneen hullutteluun.

Perjantain kunniaksi söimme myös suklaajuustokakkua. Virallisesti se oli entisen rehtorin tasavuosien kunniaksi, epävirallisesti perjantai- ja nenäpäiväkakku. Herkkua kuitenkin =P

Innolla jäämme odottamaan joulua tonttulakkeineen ja kuurapartoineen...

HYVÄÄ NENÄPÄIVÄÄ!

 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti