keskiviikko 20. toukokuuta 2015

TYYTYMÄTTÖMYYTTÄ

Olen erittäin tyytymätön DNA:n palveluun. 

Helmikuussa solmin sipimuksen 4G-kortista iPadiini ja iPhoneen sekä nettitikusta pöytäkoneelle.
No, homma ei pelittänyt ensinkään. 4G-yhteys osoittautui vain 3G:ksi, joka tipahti iltaisin 2G:ksi. Rupesin selvittämään asiaa ja DNA:lta vastasivat, ettei minulla oleva iPad toimi suuremmilla nopeuksilla. No, näyttää se TeleFinlandin kortilla toimivan, joten vaihdoin sen takaisin ja kiikutin WelhoVepit takaisin Raahen myymälään.

Peruutin sopimuksen (voimassa toistaiseksi ja viikon koeajalla), luovutin kortit ja teimme uuden sopimuksen uusista yhteyksistä pöytäkoneelle ja samalla kertaa ostamalleni Samsungin tabletille. Hyvin toimivat ne.

Maanantaina laskuja maksaessani (vasta) huomasin minulta veloitetun molrmmista liittymistä, sekä peruutetusta että uudesta. Joko kaupan poika ei ollut huomannutkaan irtisanoa vanhaa tai laskutus tehnyt mokan, joka tapauksessa myönsivät virheen olevan heidän. Toista toukokuun laskua ei tarvitse maksaa ja tuplamaksuista hyvittävät 60€. No, hyvä niin.

Yllätys olikin sitten suuri, kun tänä aamuna molemmat yhteydet ovat poikki. DNA on nyt suuressa viisaudessaan katkaissut väärän sopimuksen. Muutakaan selitystä niiden mykkyydelle ei ole.

Taidanpa marssia tänään heidän kauppaansa ja irtisanoa kaikki :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti